Skip Sidebar
de Zonnebloem

de Zonnebloem

Non-profit

Over ons

Bij de Zonnebloem draait het om mensen. We zetten alles op alles om mensen met een lichamelijke beperking een onvergetelijke tijd te bezorgen. Zodat ook zij volop van het leven kunnen genieten ...

Deel

Buurtcontactpersoon

0–2 uur/week
Utrecht, Utrecht, Nederland
Deze vrijwilligersvacature is verlopen
Deel activiteit
#22513
Scan me of ga naar www.coronahelpersutrecht.nl/o/Zonnebloem1/activiteiten/Buurtcontactpersoon/22513 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Mogelijk vind je het leuk om ons contact tussen vrijwilliger en deelnemer tot stand te brengen en waar nodig te ondersteunen. Of nieuwe mensen te introduceren.

Uitgebreide omschrijving

Door het Corona-virus is het persoonlijk contact met onze doelgroep (mensen met fysieke beperkingen m.n. zij die hierdoor sociaal geïsoleerd raken/zijn) niet meer mogelijk. Graag blijven we met onze (nieuwe) deelnemers in contact door telefonisch contact (waar mogelijk via tablet), persoonlijk geschreven kaarten, email en kleine attenties.

Wellicht vind je het juist leuk om het contact tussen vrijwilliger en deelnemer tot stand te brengen en waar nodig te ondersteunen. Voor de Utrechtse wijken West (Lombok, Oog in Al) Zuidwest (Kanaleneiland, Rivierenwijk), Leidsche Rijn en Binnenstad zijn we specifiek op zoek naar zo'n buurtcontactpersoon.

Hoe kom ik er?

Over de Zonnebloem

Bij de Zonnebloem draait het om mensen. We zetten alles op alles om mensen met een lichamelijke beperking een onvergetelijke tijd te bezorgen. Zodat ook zij volop van het leven kunnen genieten. Daarom denken we altijd in oplossingen. En dat geldt ook voor onze vrijwilligers. Samen laten we elke dag zien dat er véél meer kan dan je denkt
Deze vrijwilligersvacature is verlopen
Deel activiteit