Humanitas Utrecht

Humanitas Utrecht


Humanitas is er voor mensen die een steuntje in de rug nodig hebben. Mensen kunnen een beroep op ons doen voor onder andere het doorbreken van eenzaamheid, het (beter) leren van de taal, het verwerken van verlies en het aanpakken van financiële problemen. We zijn er ook voor Utrechters die voor een ander van betekenis willen zijn.

Zo werkt het:
1. Meld je aan
2. Help in jouw buurt
3. Deel deze oproep
stap
1

Meld je aan

Om de uitdagingen waarvoor we gesteld worden aan te kunnen, hebben we ieders kracht en inzet nodig. Want we willen ook nu, juist nu, doen wat we altijd doen: er zijn voor elkaar en voor de ander.

 

Humanitas Utrecht is nog net zo hard op zoek naar vrijwilligers. Vanwege de corona maatregelen passen we de vorm van onze projecten tijdelijk aan. Dit betekent dat het intakegesprek telefonisch (evt. videobellen) plaats zal vinden i.p.v. bij ons op kantoor. Ook het contact tussen maatjes zal in eerste instantie via skype/(video)bellen plaatsvinden. De bedoeling is dat, zodra dit weer mogelijk is, het online contact met je deelnemer zal veranderen in face-to-face contact. Dat is toch net iets gezelliger.


Tijdelijke vrijwilligers

Normaal duurt een koppeling bij ons een jaar. Om zo snel mogelijk in te kunnen spelen op de vraag van deelnemers, zijn wij momenteel ook heel erg blij met tijdelijke vrijwilligers.

Wil je je graag tijdelijk (minimaal 3 maanden) inzetten als vrijwilliger bij een van onze projecten? Laat het ons weten.

stap
2

Help in jouw buurt

Aanbevolen Activiteiten

Goede vrijwilligersactiviteiten om mee te beginnen
stap
3

Deel deze oproep

Nu is het moment om in actie te komen: mobiliseer je familie, vrienden, en collega’s!
positive

Humanitas Utrecht heeft al 0 mensen gemobiliseerd

Heb je hulp nodig?

Hulp vragen in deze tijd is belangrijk - niet alleen voor jezelf maar ook voor je omgeving. Gelukkig staan er duizenden mensen voor je klaar
Maak een hulpvraag aan

Contact details voor overige vragen

Start je eigen beweging en mobiliseer jouw community → Groep aanmaken